Loader logo

ABOUT US


COMMUNICATIONS COMPANY WITH EGGZITING IDEAS & AMAZING PARTNERS!


Η fiftyeggz ιδρύθηκε το 2004 (PR Activities Creative Group) με σκοπό την ανάπτυξη μιας εταιρίας ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και design. Πλαισιώνεται από designers, marketers, εικονογράφους, κειμενογράφους, web designers & developers, φωτογράφους, video editors, καθώς και από εξαιρετικούς συνεργάτες στον χώρο των εκτυπώσεων, (offset, ψηφιακά, large print format), της μεταξοτυπίας, του packaging για κάθε είδος συσκευασίας, του branding χώρων, του 3d printing κ.λπ.


Mια ομάδα γεμάτη ιδέες για το brand σας! Αυτό κι αν είναι eggziting!


FIFTYEGGZ ANTHEM

H δημιουργικότητα θα ήταν απλά θεωρία αν δεν γινόταν πράξη μέσα από συναρπαστικά project. Στη fiftyeggz πιστεύουμε στη δύναμη του αυθεντικού περιεχομένου. Και γι’ αυτό αποστολή μας είναι να το κάνουμε πραγματικότητα για διάσημα brand και αναπτυσσόμενες start-up εταιρείες που κάνουν τη διαφορά.

Από τη δημιουργία στρατηγικής, εταιρικής ταυτότητας και λογοτύπων, στην ανάπτυξη website, concept και επικοινωνιακών υλικών. Εμπνεόμαστε από τις ανάγκες των πελατών μας, τα trend της αγοράς και τις πληροφορίες που μας δίνουν χρήσιμα insights. Και ως ομάδα, εργαζόμαστε με πάθος και μεράκι, ενώνοντας τις δυνάμεις, τη γνώση και την τεχνογνωσία μας. Οι πελάτες μας είναι το επίκεντρο κάθε μας προσπάθειας και γι’ αυτό μένουμε πιστοί στον εταιρικό μας στόχο: Με κάθε project μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη τους.


Πάμε το storytelling ένα βήμα μπροστά… και το κάνουμε storydoing,


σχεδιάζοντας και υλοποιώντας αποδοτικές καμπάνιες και ολιστικά επικοινωνιακά πλάνα.

«Σπάμε» τα συνηθισμένα και just out of the egg φτιάχνουμε eggziting ideas! Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αυτή και η αποστολή μας. Να είμαστε οι δικοί σας eggziting storydoers δημιουργώντας αληθινές εμπειρίες για το brand και την εταιρεία σας!

Marketing & Σχεδιασμος Διαφημισης

Design & Advertising Process

Divider  

Research

Βασική μας αρχή είναι η έρευνα!  Πιστεύουμε ότι η γέννηση μιας συναρπαστικής ιδέας βασίζεται στην έρευνα, στη συνεχή ενημέρωση και στην επένδυση στην εκπαίδευση.

Strategic Design

Ο στρατηγικός σχεδιασμός είναι ο κορμός της επικοινωνίας. Αναλύουμε σε ποιον απευθυνόμαστε, γιατί, και ποιο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Implementation

Υλοποίηση. Σε κάθε στάδιο της υλοιποίησης υπάρχει συνεργασία και έγκριση από τον πελάτη έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να “λειτουργεί”, να έχει εξαιρετική εικόνα, αλλά και να αρέσει στον πελάτη

SERVICES

Οι βασικότερες κατηγορίες των υπηρεσιών μας

ADVERTISING CAMPAIGNS

Στρατηγικός σχεδιασμός διαφημιστικής Καμπάνιας, Κεντρική Ιδέα, Slogan, εικαστικό, καθώς και ανλυτικό πλάνο διάχυσης στα μέσα (έντυπα, τύπος, video, social media κ.λπ.).

BRANDING

Δημιουργία «εταιρικής ταυτότητας» μίας επιχείρησης. Δίνουμε ταυτότητα στον τρόπο με τον οποίο ο πελάτης αντιλαμβάνεται το brand του και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχει.

LOGO DESIGN & CORPORATE ID

Σχεδιασμός πρωτότυπου λογοτύπου της επιχείρησης. Με ευελιξία και σεβόμενοι τη φιλοσοφία του brand δημιουργούμε ένα ξεχωριστό και εύκολα αναγνωρίσιμο γραφικό στιγμιότυπο που μένει αξέχαστο σε όποιον το συναντά.

WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Σχεδιασμός, δημιουργία και οργάνωση της ιστοσελίδας του brand με πρωτότυπο περιεχόμενο και ευφάνταστα γραφικά.

PRINT DESIGN

Η οπτικοποίηση της ταυτότητας της επιχείρησης. Δίνουμε «σάρκα και οστά» σε αυτό που εκφράζει το brand μένοντας πιστοί στις βασικές του αρχές και την αισθητική του.

CORPORATE VIDEOS

Δημιουργία πρωτότυπων βίντεο με στόχο τη διαδραστική παρουσίαση της επιχείρησης. Μοναδικές ιδέες οι οποίες πλαισιώνονται από εντυπωσιακά animated εφέ.

PACKAGING

Σχεδιασμός και δημιουργία της συσκευασίας του brand η οποία συνάδει με το logo και τη συνολική εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Δημιουργία, οργάνωση και διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης ( Facebook, Instagram, LinkedIn κλπ) με στόχο την άμεση επαφή με τον πελάτη, την ανάπτυξη της επιχείρησης σύμφωνα με τα trends της αγοράς και την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

GOOGLE ADWORDS

Προώθηση της επιχείρησης μέσω Google με σκοπό την προσέλκυση πελατών που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές που προσφέρει η επιχείρησή σας. Μία up – to – date διαφήμιση μέσω της πιο διάσημης πλατφόρμας αναζήτησης.

EGGZITING CLIENTS

We have the privilege to work with some awesome clients. View the Major List:

EGGZITING IDEAS! CLIENTS! PARTNERS! DESIGN! COMMUNICATION!

Let’s make something great together! Contact us and ask for an offer.

Ελάτε στη Fiftyeggz για να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο project, μαζί! Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά.

About
28.000

Cups of Coffee

500

Happy Clients

2.300

Projects

100.000

000.000.000.000.000 Clicks & Click-Clicks!